tirsdag 17. februar 2009

fredag den 13hårbøyle: lånt av min kjære samboer kaia (h&m?)
skjerf m dyreprint: accessorize
blått pashminasjal: varanasi, india
topp: gina tricot
ulljakke: bikbok
thights: oasis
sko(selv om du ikke ser de): din sko


fredag hadde jeg tidenes kveld ute. virkelig. har ikke hatt det så gøy på lenge! noen (du manglet selvfølgelig S) av de beste menneskene jeg vet på jord var samlet!!
begynte å bli syk, men hvor enn godt jeg kledde på meg , kalde oslo og jakke som var våt av øl gjorde sitt. lørdag ble jeg syk - og jeg som ville på sunkissed på lørdag. blæh. man kan ikke få alt.

bilder fra vinkveld men mine kjære bi jenter torsdag, og bilder fra u1 lørdag kommer. får en lykkeboble inni meg bare av å se på de. livet er så herlig i blant.

ellers:
-jeg savner S
-jeg er totalt blakk. har ikke kjøpt et nytt plagg siden jeg var i india. har ikke kjøpt noe nytt i norge siden november. så det går i gjenbruk - noe som for så vidt miljøet har godt av - men...
- jeg trener... er med i "mission fit in bikini '09" startet av min gode venn aksel braanen sterri ----og jeg SKAL vinne. tenkte at jeg kunne legge ut de skrekkelige før bildene snart. (la oss si det sånn, det kan nesten bare gå en vei...)
- jeg lever fortsatt på en byggeplass - kjøkkenet er enda under oppussing, nå i 6 uke!!! elektriker kommer i morgen, og da får jeg strøm på rommet igjen (etter nesten 4 uker..weeeeeeee. og komfyren virker igjen. jiiiiippi!)
-torsdag drar jeg på hytta;)
livet er bra :)

-M-

1 kommentar: