søndag 12. april 2009

Klein...

Idag er det søndag og jeg er klein. Da jeg stod opp var jeg i ganske fin form, men etter det har det bare gått en vei. Og det er nedover. Hvorfor blir man kleinere utover dagen?? Jeg føler det er en slags straff. Det kommer sigende og tar deg.

Idag er jeg mongoklein. Jeg er ikke spesielt kvalm og har ikke vondt i hodet, men jeg er ingenting. Kjenner du følelsen? Nothing at all. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre idag. Selv om jeg igår hadde masse planer.
Men nå, mongoklein som jeg er, er det ingenting å gjøre. Jeg er helt der, nesten som om jeg skulle være deppa. All energien min forsvant ned med alle ølene på Mono.

Den korte "To do"-listen min er ett uoverkommelig berg. Og jeg har vært skikkelig uheldig idag, som en ekstra straff, på toppen av kleinheten min. Vanligvis ville jeg taklet det med et smil, men ikke idag. Jeg er mongoklein og klarer ingenting. Nedtur.

Jeg får bare sette igang med nr. 1 på lista, og se om jeg kommer meg gjennom dagen. Herregud, jeg vet jo at jeg kommer meg gjennom dagen...
Nei, nå er det skjerpings. Jeg orker ikke være mongoklein mer. Jeg er jo ikke fysisk rammet av noen vonder, så jeg kan vel bare bestemme meg for å ikke å være klein?

-S-

1 kommentar: