søndag 22. mars 2009

Hva må vi ha denne våren?

fot-tøyet når en ny høyde denne våren. Her er det om å gjøre å være mest orginal og vågal. Åpen tå er fortsatt en viktig trend og kilehæl kommer til å stå sentralt framover.


Solbriller må du ha denne våren også, of course! Runde solbriller(som vist under fra Chanel) er de mest trendye, mye takket være Mary-Kate, etterfulgt av mørke pilotbriller i plast og andre oversized-solbriller..Jumpsuiten. Superhot. Om du ikke allerede har en, så er dette absolutt ett plagg du bør gå til anskaffelse av.

Etniske smykker og annet tilbehør, som vist her hos Marc by Marc Jacobs, er fortsatt hot.
Ville vesten er en av hovedtrendene denne våren, med frynser, semsket skinn og masse denim som utgangspunkt. Me loves :)

Herre-inspirerte plagg, som den lange blazeren og buksene, er både behagelige og veldig riktige denne våren. Hudtoner er dominerende, og disse nøkkelplaggene skal gjerne kombineres med andre plagg i transparente stoffer.
(Chloe og Stella McCartney)

Paljetter står fortsatt sterkt i motebildet(heldigvis for meg!), og er å finne på alle slags mulige plagg. Jumpsuiten til Stella McCartney under her er til å dø for!!!Og er det ikke vår kjære Iselin Steiro som har æren av å vise den fram? Herlig!


Ellers er skinnbuksen fortsatt kurant, blomsterprint og pastellfarger ruler fremdeles og det er bare å gå i gang og rive opp alt tøyet sitt a la Alexander Wang. Kjøp masse syrebleket jeans og plagg i vannfarger.

Huff, jeg er overinspirert og jeg dør av det! Jeg er jo helt blakk...Men jeg elsker absolutt alt jeg ser i butikkvinduene og i motebladene, og vet rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Denne våren blir herlig og sommeren kommer bare til å bli enda bedre! Jeg må bare selge sjela mi først, så jeg kan henge meg på trend-vognen;)Noen som er med?

-S-

2 kommentarer:

  1. Føler ikke helt skoene må jeg innrømme, er litt for konservativ og altfor glad i kjedelig pene og søte sko! Ikke pastellfarger heller, får meg til å se helt gussen ut i huden (innbiller jeg meg ihvertfall), men ville vesten, ihverfall rutete mønster elsker jeg! Jeg er som deg sarah blakk og veldig klar for nye vårplagg, så jeg er med på sjel salget, tror du vi kan satse på mye penger?! tihi!

    SvarSlett
  2. men saima da! vi mååå ha syke sko :D Jeg elsker psycko-sko! Bring em'on lissom!! weee^^ jeg digger cowboy-looken også! So god damn sexy!

    Jeg tror det kommer ann på hvem vi selger sjelene våres til! men du skal ikke se bort ifra at vi kanskje blir nødt til å beholde sjelene våres, og kanskje selge noe litt mer fysisk i stedet? Nei æssjj!! jeg bare tuller;) Vi selger sjelen og finner oss en suggaaa daddy<3 eller blir det sånn da av vi selger både kropp og sjel?

    -S-

    SvarSlett