onsdag 6. mai 2009

I'm in heaaaaven =)

Første dag på Høyer, altså igår, gikk jeg med dette


Dette gikk jeg med idag! Sjekk den mæd ekle etterveksten - ÆSJ!

Fikk masse props for skoene mine :)

Da var jeg på plass på Høyer! Jeg jobber hovedsakelig på Malene Birger, og jeg ELSKER DET!!!! De har virkelig plassert meg på rett avdeling! Skal jobbe litt på trend også, gleder meg:)
Det har blitt veldig mye jobbing allerede, første dagen var jeg der 10 timer og fikk med meg et info-møte om pepe jeans på kvelden. Kjempe gøy! Og det beste var, som jeg fikk vite idag, er at jeg skal få ett par pepe jeans siden jeg møtte opp. YEAAAY!!!
Idag var jeg på jobb 9 timer, med omtrent ingen pause, but it was so worth it! Tiden flyyyyr på jobb!
Igår var fantastisk bra av flere grunner. Jobben er herlig, alle mine nye kolleger er helt vidunderlige og på kvelden hadde jeg, Mari, Tina, Celine og Viktoria tidenes jentekveld. Først satt vi på Olivia i Hegdehausveien og koste oss med mat, vin og ett par shots sambuca. Så dro vi opp til Celine og Viktoria, hvor det ble mere vin, champagne, rosa makroner og masse dansing til gamle hits. Her snakker vi Christina Aguilera og Jessica Simpson anno 90-tallet. Alle danset og sang med, litt kjoleprøving ble det plutselig også, før Celine sloknet og jeg holdt på å gå i gulvet og måtte ta kvelden selv. Men utrolig hyggelig var det!!!! Koste meg sånn^^

Føler meg så heldig, I <3 life

-S-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar