lørdag 30. mai 2009

30.05.09


Ikke ett veldig bra bilde, men dette gikk jeg altså med igår. Jeg har fått kjolen jeg bestilte fra e-bay, og den skal IKKE bli med meg på utenlandstur! Den er stygg! Serr, den ser ut som ett sånt teppe man får på flyet som en eller annen smarting har syd sammen litt her og der. Ikke det jeg hadde forestilt meg, med andre ord.

Siden jeg syntes den var så latterlig stygg, bestemte jeg meg for å faktisk gå med den. Alle kommer til å le av meg tenkte jeg, og gledet meg nesten litt til å bli mobbet(yes, I know, jeg er syk, syyyyyk etter attention uansett type).

Men ingen lo. Tvert imot. Jeg tror aldri jeg har blitt stoppet av så mange kunder på jobben pga noe jeg har hatt på meg. Jeg fikk utrolig mange komplimenter, og
alle lurte på hvor kjolen var fra. Dessverre ikke fra butikken min(moahahaha). Jenter fra de andre butikkene kom faktisk innom for å se på meg, da ryktet om "Sarah sin kjole" hadde spredt seg. Det var hvertfall morsomt! Så nå angrer jeg ikke på kjøpet likevel :)

Det var fantastisk vær igår, så etter jobb ble det grilling og pilsing i parken. Solen stekte og jeg ble gaaanske full. Ikke bra. Våknet halv 6(!) idag, med verdens verste hodepine og har allerede styrtet ett par liter vann. But nothing helps :( What to do today?

-S-

2 kommentarer:

  1. Drikk mer vann, ta en smertestillende hvis det ikke gir seg, eller min absolutte favoritt, drikk mer, ingenting reparerer mer enn en ny fylletur ;)

    SvarSlett
  2. jupp, det var det jeg endte opp med å gjøre;) Elsker deg søta, cant wait to get you home!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett