tirsdag 9. juni 2009

Nye ting tingeling!

Solbriller fra By Malene Birger
Ring fra Accessorize
Tee fra H&M sin "Fashion Against Aids"-kampanje. Digger å støtte denne saken! Alle andre må også kjøpe tee's!!!!!! Det er mange andre modeller også, og hele kolleksjonen er designet i samarbeid med kjentfolk, som N.E.R.D, Katy Perry og Robyn. 25% av salgsprisen blir da donert til formål som skal spre kunnskap for å forhindre spredelse av HIV og AIDS. Me likes! Protect and survive<3

-S-

2 kommentarer:

 1. Elsket ringen... Bare elsket den!

  SvarSlett
 2. gabriella, oslofashionfair.no11. juni 2009 kl. 12:33

  Hei!

  Du mottar denne e-post fordi vi som jobber med Oslo fashion fair har trukket oppmerksomheten til bloggen din og syns du skriver interessant og på en god måte. Vi vil gjerne treffe og hils på deg på vår sommerfest nå på Lördag för at senere invitere deg til Oslo fashion fair i August. Det hade vært hyggeligt at få oss et ansikt innen (selv om ni faktiskt blogger). :)

  Når: 20.00
  Hvor: Posthallen i Oslo City
  Hvordan: Kom som du er - sommerpen og nydelig. OBSERVERA at det er alkoholservering og dermed 18 års alder som gjelder.

  Det hade som sagt vært veldig hyggeligt at få hilse på deg, så vi håper du vil komme. Vi vil invitere flere fashion-bloggere som vi syns er interessante og som representerer motebranschen på en god måte. Bare si ifra hvis du har en veninne som og driver med mote-blogging og er flink og som vi ikke engang invitert - så sender vi en invitasjon til henne og.

  For at vi skal få hilst på hverandre midt i mengden av alle motemennesker, har jeg på meg en sprekk rosa byxdress som du ikke kan undgå og se. :) Bare haffa meg, og si hei! Jeg sender også et litet bilde av meg slik at du kan lettere se hvem jeg er.

  We´ll be there - Will you?

  OSA gerne. Selvfølgelig kan du ta med deg en venn!

  Glada hilseninger,

  Gabriella Blomqvist & Oslo fashion fair team
  www.oslofashionfair.no
  Tel: +47 40600613

  Obs! Jeg er svensk og skriver kanskje litt SVORSK!! :)

  Jeg fant ikke deres mailadress så hvis ni vil ha en penere invitasjon send en mail til: lalajita@hotmail.com ...

  SvarSlett