onsdag 13. januar 2010

13.01.10
Scarf with fringes: By Malene Birger
Knitted scarf: H&M
Sweater: H&M
Top: Gina Tricot
Shoes: Jeffery Cambell


Jeg fikk et veldig hyggelig spørsmål fra en leser:

"Og KAn du fortelle litt om ditt liv som designer, hva du går? hvordan det er? og om hvordan du kom inn på skole i USA og hvilken?"

Tusen takk for kommentar:) Jeg er ikke designer, ennå, men gi meg 4 år så skal vi se;) Jeg har kommet inn på en skole som heter FIT som ligger på Manhattan, NY. Dette er en veldig annerkjent moteskole. Her skal jeg studere Fashion Design. Skolen starter 1. februar, så hittil har ikke studiet mitt begynt og jeg aner ingenting om hvordan det kommer til å bli. Gleder meg! Jeg kommer til å blogge om dette mens jeg er i NY, så her er det bare å følge med;)
Å komme inn på skolen er ikke så lett. Jeg søkte året før, men fikk ikke plass. Jeg var rett og slett ikke god nok. Så derfor ble jeg anbefalt å ta et sommer kurs, "summerrim",på FIT hvor jeg hadde fag som "sewing techniques" og "fashion and design art" i 3 uker. Jeg lærte altså sying på ett grunnleggende nivå, og hvordan man "scetcher" mote tegninger. Det var veldig intenst.
Etter kurset var jeg mye bedre rustet til å søke på ny, gjorde dette, og kom inn :D

Hvis du ønsker å søke så går du inn på www.fitnyc.edu, som er FIT sin hjemmeside, så står det hvordan du søker om plass. Lykke til!

-S-

1 kommentar:

  1. Kuult!! kanskje våre veier krysses om jeg også kommer inn på skole i NY..
    Var det deg jeg så her om dagen på Eger? :)

    SvarSlett